Joi, Aprilie 18, 2024

Tuns

Parul reprezinta arma de frumusete a unei femei. Este adevarat ca inca din Roma Antica se punea mare pret pe un par lung, insa astazi putem sa citam dintr-o celebra melodie si sa fim de acord ca “nu conteaza cat de lung am parul”, ci mai ales cat de sanatos este! 
 
Mai exista, totusi, un aspect demn de luat in seama: conteaza sa adopti o tunsoare care iti pune in evidenta trasaturile fetei si care iti confera personalitate. Iar echipa STUDIO 33, cu experienta si calificare in domeniu, este la curent cu toate noutatile in materie de tuns, coafuri sau tehnici de vopsit. Fie ca iti doresti ceva clasic ori visezi la ceva rebel, profesionsitii STUDIO 33 iti sunt alaturi. 

Primul pas pentru un tuns corect este consilierea.
Urmeaza decizia. La final, efectul va fi cel asteptat.

Ceea ce noi ne dorim ca tu sa stii, este ca moda in materie de tunsori evolueaza la fel de repede ca cea vestimentara. Insa, asa cum atunci cand mergi la shopping nu cumperi tinute care te dezavantajeaza, aceeasi atitudine trebuie sa o ai si in cazul tunsorii parului. Degeaba iti place noul hair-cut al Rihannei, daca forma fetei tale nu permite adoptarea lui.
Este foarte important ca orice schimbare de forma capilara sa fie insotita de sfatul unui specialist in domeniu!
Da, parul creste, insa ce faci pana atunci? Peruca si extensiile nu sunt o solutie, ti-o garantam! 
 
Iata cateva info de baza asupra unor tipuri de tunsori in voga anul acesta. :
Tuns stil bob
Bob-ul este cea mai versatila tunsoare, aducand cu ea infinite posibiliati de coafare a parului scurt si mediu. Tunsoarea bob se incadreaza la categoria “preferata” de catre majoritatea femeilor.
Tuns asimetric
Indiferent de lungimea parului si independent de forma fetei, o tunsoare asimetrica va fi o optiune potrivita. 
Tunsoarea Pixie 
In voga este tunsoarea numita “pixie”. Destinata parului scurt, ea se remarca prin spatele si zona tamplelor scurtate, dar, in acelasi timp, cu volum datorita suvitelor de diferite lungimi.
Tunsoarea “sauvage”
Acest stil de tuns se mai numeste si tunsoarea pierduta, rotunjita, fiind ideala pentru crearea formelor drepte.
Tunsoarea in scari
Precum negrul sau little black dress, acest gen de tunsoare nu se va demoda nicicand! Ea se realizeaza pe toate lungimile de par. Are avantajul de a pune in valoare fizionomia femeii.
 
Daca nu mai aveti rabdare pana in ziua in care ajungeti la programare, pentru a sta de vorba mai intai cu specialistul, si vreti sa va faceti o idee de tunsoare, iata cum puteti cauta pe net si in reviste: in functie de forma fetei. Ce trebuie sa stiti:
  • Doamnele cu fata rotunda au nevoie de tunsori peste linia barbiei, ca sa dea aspect oval fetei. De evitat tunsorile la nivelul barbiei si tunsori cu breton scurt si cu volum mare in zona urechilor.
  • Celor cu fata patrata li se recomanda tunsori medii sau scurte, bretonul fiind foarte indicat. Ar trebui sa se fereasca de tunsorile cu carare pe mijloc, cu linii prea drepte si prea evidente.
  • Cine are fata cu forma de romb sau inima, ar fi de preferat sa se orienteze catre tunsori scurte sau cu lungime medie. de evitat parul lung, tunsoarea bob dreapta.

Stil si trenduri de tunsori pentru barbati !

Notiunea de Frizerie, asa cum o percepeau parintii nostri, nu mai este de actualitate! Acum tunsorile destinate barbatilor sunt intr-o etapa la fel de evoluata si complexa precum cele feminine!
Exista trend-uri in materie de tuns masculin, adaptarea lor facandu-se in functie de stilul fiecaruia dintre Domni, cu o reinventare sezoniera a formelor. 
 
Asadar, un barbat modern este unul care are grija, in primul rand, de parul sau! Specialistii Studio 33 sunt la curent cu cele mai noi tipuri de tuns maculin, consiliind fiecare client si adaptand trend-urile si produsele folosite, astfel incat rezltatul final sa fie cel optim.

Tuns copii

Si ce daca e mic? Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fie chic ! Imaginea conteaza, indiferent de varsta !
Au apus demult acele vremuri cand nu conta daca piciului ii taia mama sau buni parul sau daca frizerul se ocupa de tunsoare. Astazi, specialistii in hair styling acorda o atentie deosebita si copiilor.
In functie de dorintele parintilor, dar si de ale lor, specialistii Studio 33 creeaza cele mai potrivite, in trend si adecvate tunsori.

Asadar, ori de cate ori luati decizia de a va ingriji dumneavoastra parul, acordati aceeasi atentie si copiilor ! Parul conteaza ! La orice varsta !

 

PRETURI Tuns

Tuns

80 lei

Tuns varfuri

40 lei

Tuns Breton

35 lei

Tuns Special

100 lei

Tuns Copii

60 lei

Tuns Barbati

65 lei