Joi, Aprilie 18, 2024

Tratament cu keratina

 

Keratina, vitamina esentiala a parului!

De multe ori traim cu senzatia ca parul nostru este asemeni Vaticanului: stat in stat. Nu ne da ascultare, face ce isi doreste. Ne enervam, ne strica ziua si suntem in pragul disperarii.
INSA, inainte de a trai aceste stari, ar trebui sa ne punem o intrebare simpla: i-am asigurat parului factorul de care are nevoie pentru a fi maleabil?
Ei bine, parul nostru este la fel de viu ca si noi - hrana ii este tot atat de necesara precum ne este si noua. Exista o componenta in firul de par, responsabila de sanatatea lui si de functia de “ascultare” in fata doleantelor noastre stilistice. KERATINA.
Aproximativ 85% din componenta parului nostru este reprezentata de aceasta substanta. 

Tratament cu keratina Kerasilk 

Ca orice vitamina din corp, keratina este afectata de stilul de viata pe care il avem. Astfel, stresul, alimentatia necorespunzatoare, poluarea, tratmentele chimice aplicate parului, factorii din mediu precum soarele, gerul, ploaia, ninsoarea, vantul afecteaza nivelul si calitatea keratinei din par. 
Cum se manifesta? Parul isi pierde din elasticitate, devine rebel, lipsit de stralucire. 
Ce este de facut? 
Daca stilul de viata nu poate fi corectat in totalitate, iar cu factorii naturali din mediu nu se poate lupta, atunci specialistii unui salon profesional sunt solutia!
Printr-un tratament cu keratina naturala Kerasilk, aceasta intra in firul de par in profunzime, reparand structura acestuia. Parul redevine moale, stralucitor si bogat, facandu-l usor de coafat.
Keratina naturala folosita de sistemul Kerasilk nu se aseaza pe firul de par, nu il sigileaza, ci patrunde adanc, pana aproape de cortex-ul firului de par, permitand astfel serviciul de vopsire cu rezultate deosebite.

Formula speciala KERASILK

Formula speciala Kerasilk din produsele de ingrijire pentru acasa ajuta la intretinerea rezultatului si in afara salonului. Este important ca la fiecare spalare sa fie folosite Samponul si Masca din gama Kerasilk Control.
Doar astfel, rezultatele obtinute prin tratament cu keratina Kerasilk pot fi mentinute pana la 5 luni.
 
Recomandari  pre / post tratament:
  • La 48 ore dupa un tratament cu keratina Kerasilk, parul se spala
  • Parul este lasat liber, NU se folosesc accesorii de prindere: elastic, clips, agrafe
  • Parul poate fi vopsit la 1 saptamana dupa un tratament cu keratina
  • Se va evita vopsirea parului inainte de acest tratament cu keratina. Ingredientii din Keratin Kerasilk si temperatura inalta necesara pentru activarea cheratinei pot scoate pigmentul de vopsea din par
  • Un tratament cu keratina Kerasilk poate fi repetat atunci cand efectele nu mai sunt vizibile, dar nu mai devreme de 1 luna de la cel precedent!

Un tratament cu keratina Kerasilk este versatil, efectele sale fiind vizibile imediat.

Nu in ultimul rand: este bland cu parul tau!

PRETURI Tratament cu Keratina