Joi, Aprilie 18, 2024

Cine suntem ?

Studio 33 este marca inregistrata a SC Image Expert SRL, companie inregistrata in Romania, responsabilă, avand sediul social in Bucuresti, Str. Escalei, nr. 64, Sector 2, cu punct de lucru in Strada Grigore Alexandrescu nr. 41, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10071/2001, avand Codul de identificare fiscala RO14332638, inregistrata ca Operator de Date cu caracter Personal si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 38592.

Datele personale pe care le prelucrăm

Politica noastră de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră.
Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 • Nume și prenume
 • Data nașterii
 • Adresa e-mail
 • Număr de telefon
 • Detalii de facturare și plată

De ce avem nevoie de aceste date ?

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele :

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a va identifica si pentru confirmarea programarii serviciilor in salonul Studio 33.
 • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma programarea sau pentru activitati de marketing direct specifice si exclusive Studio 33
 • Număr de telefon – avem nevoie de acesta pentru contact, dacă apar situatii neprevazute legate de programarea efectuata telefonic, sau pentru confirmarea prin SMS a programarilor de a II a zi, 
 • Data nasterii – avem nevoie de ea pentru a va oferi, in mod exclusiv, reduceri speciale in acea zi ;
 • Detalii IP & sesiune pe Studio33.ro – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe Studio33.ro

Cu consimțământul Dumneavoastră, am dori să prelucrăm aceste date cu caracter personal.

Datele Dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagina Politică cookies.

Ce facem cu aceste date ?

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate cu ajutorul unui soft specific activitatii de Beauty, în cadrul companiei Image Expert SRL, situată în România.

Gazduirea site-ului studio33.ro se face pe serverele UPC Romania.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

 • Mailchimp, SendPulse, Google AdWords, Facebook, GooglePlus – platforme de marketing online si notificari push in browser
 • Google Analytics – furnizor analiza trafic site

Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încărcate în Mailchimp, care operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politică de confidenţialitate Mailchimp.

Datele dvs personale pentru notificari push in browser sunt stocate in SendPulse, iar politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politica de confidentialitate SendPulse.

Datele dvs personale pentru analiza traficului si a comportamentului si servirea de ad-uri online sunt stocate in Google Analytics si Google AdWords, iar politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politica de confidentialitate Google Analytics.

Datele dvs personale pentru servirea de ad-uri online sunt stocate in Facebook, iar politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politică de confidenţialitate Facebook.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal ?

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru facturile sau platile din Studio 33 datele Dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Care sunt drepturile Dvs ?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro .