Vineri, Iunie 14, 2024

Logo noon

NOON redefinește frumusețea pielii și tehnica estetică

Ceea ce deosebește produsele NOON Aesthetics este capacitatea acestora de a oferi pielii tratamentul cel mai eficient fără efectele secundare frecvente, cum ar fi iritația, arsura, înroșirea și senzația neplăcută.
Acest lucru se datorează aditivului DermShieldTM, care a permis companiei israeliene NOON Aesthetics să dezvolte o linie de produse paraceutice ( produse cosmetice profesionale, de salon, cu efecte terapeutice) pentru întreținerea pielii, ce conțin ingrediente active cu un nivel de concentrație ridicat.

În acest context, NOON oferă soluții inovatoare și rezultate impresionante pentru diferite probleme ale tenului, cum ar fi ten îmbătrânit, hiperpigmentare, leziuni solare și pierderea elasticității, seboree și multe altele - fără consecințe tipice.

LINIA DE PRODUSE NOON

Linia de produse NOON include peste 40 de produse profesionale de îngrijire cutanată, atât pentru utilizare în clinici, cât și pentru tratamentul ulterior la domiciliu. Produsele NOON se încadrează în următoarele categorii:
PARACEUTICE - Produsele profesionale, folosite exclusive in salon, cu efect terapeutic, dezvoltate pentru a oferi un tratament eficient pentru diferite probleme cutanate. Produsele din această categorie au concentrații ridicate de ingrediente active, dar fără efecte secundare tipice, cum ar fi iritația, arsura, roșeața și senzația neplăcută din timpul utilizării, permițând astfel tratarea eficientă și puternică a problemei cutanate.
ESSENTIAL - Produse pentru utilizarea la domiciliu, de susținere, intreținere și de prevenție, cu efect terapeutic, care ajută și protejează pielea de substanțele nocive care contribuie la apariția leziunilor, ca de exemplu poluarea aerului, expunerea la soare, razele UVA și UVB, o dietă neechilibrată etc.

TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE – în viziunea NOON

"NOON" este un principiu filozofic antic care descrie "apele primordiale" despre care se crede că au constituit sursa a tot ceea ce există în lume și potențiala bunătate inerentă în toate. Această credință este nucleul afacerii NOON Aesthetics, fiind reflectată în toate produsele, tehnologia, procesele, partenerii companiei și în multe altele.
În cadrul NOON Aesthetics – Professional Skin Care, se consideră că excelența, calitatea și profesionalismul, combinate cu inovația și tehnologia de top a industriei, conduc la rezultate impresionante și condiții excelente pentru piele. 

Având în vedere acest lucru, NOON dezvoltă și produce cu succes produse estetice eficiente și unice pentru îngrijirea pielii - toate acestea asigurând în același timp cea mai înaltă calitate pe parcursul întregului proces.

NOON oferă doar cele mai bune rezultate, în mod egal, atât pentru profesioniștii din salon, cât și pentru pacienții lor.