Sâmbătă, Iunie 15, 2024

naturysSun dark

 

Naturys’ Sun – protecţie solară cu certificare bio pentru pielea ta

Naturys’ Sun este prima colecţie de produse profesionale pentru protecţie solară, CERTIFICATE BIO.
Este o gamă de produse dedicate, concepute special pentru a proteja pielea împotriva acţiunii nocive a razelor UVA şi UVB.
Reprezintă un tratament sigur şi eficient, care are la bază extracte din agricultura organică, ideale pentru păstrarea pielii catifelate şi hidratate. Previne îmbătrânirea prematură a pielii şi ajută la obţinerea unui bronz frumos, natural.
Noile formule de la Natùrys’Sun minimizeaza riscul de apariţie a alergiilor cutanate şi au o acţiune eficientă anti-îmbătrânire, oferind pielii catifelare şi elasticitate.

Avantajele produselor Naturys’ Sun :

  • cu extracte obţinute din agricultura biologică
  • fabricate in ITALIA
  • fără coloranţi
  • fără oranisme modificate genetic
  • fără substanţe de origine animală
  • fără parabeni şi fără etoxilaţi ( PEG si PPG)
  • testate dermatologic

Gama Naturys’ Sun conţine :

Cremă 50 SPF cu protecţie solară ridicată pentru faţă si corp - potrivită pentru pielea sensibilă, pentru pielea deschisă la culoare sau pentru prima expunere la soare. Este o sursă continuă de vitamine care protejează pielea în condiţii sigure împotriva razelor UVA și UVB, în timp ce hidratează pielea fără a lăsa o senzaţie grasă. Nu creează bariere care să împiedice procesul natural de transpiraţie. Ideală pentru a fi folosită atât la mare cât şi la munte.

Cremă 30 SPF pentru faţă cu protecţie solară, cu efect anti-îmbătrânire - Produs Bio organic cu filtre minerale specifice ce protejează pielea delicată a feţei. Mixul de vitamine conţinute de Uleiul de Prune Kakadu și Acerola are o acţiune fotoprotectoare care reduce posibilitatea de apariţie a petelor cutanate și protejează pielea de acţiunea oxidativă a razelor soarelui.
Conţine extracte naturale din plante, cum ar fi Ulei BIO de Argan, şi un amestec fin de plante care lasă pielea suplă, compactă și luminoasă. Ideală pentru a fi folosită atât la mare cât şi la munte.

Cremă SPF 25 cu protecţie solară medie pentru faţă și corp - Produs potrivit pentru pielea normală, rezistentă la razele solare. Este o sursă continuă de vitamine care protejează pielea în condiţii sigure împotriva razelor UVA și UVB, în timp ce hidratează pielea fără a lăsa o senzaţie grasă. Nu creează bariere care să împiedice procesul natural de transpiraţie. Ideală pentru a fi folosită atât la mare cât şi la munte.

Cremă SPF 10 cu protecţie solară scăzută pentru faţă și corp - Produs Bio organic cu filtre minerale, potrivit pentru pielea normală, rezistentă la acţiunea razelor solare sau deja bronzată. Este o sursă continuă de vitamine care protejează pielea în condiţii sigure împotriva razelor UVA și UVB, în timp ce hidratează pielea fără a lăsa o senzaţie grasă. Nu creează bariere care să împiedice procesul natural de transpiraţie. Ideală pentru a fi folosită atât la mare cât şi la munte.

Cremă după expunerea la soare - Cremă calmantă, ideală pentru hidratarea şi protejarea pielii după o zi de expunere la soare. Datorită ingredientelor active preţioase de origine biologică din componenţa produsului, cum ar fi Aloe Vera și Muşetel, crema are efecte răcoritoare și de calmare imediate. Extractul de Prune Kakadu, bogat în Vitamina C, protejează pielea. Uleiul de Annatto intensifică, fixează și prelungește bronzul. Potrivită pentru toate tipurile de piele.

Ulei uscat de tip spray, pentru accelerarea bronzului - Activează, accelerează, intensifică și prelungește bronzul
Uleiurile pe bază de Carotenoide, cum ar uleiul de Annatto, Morcov și Karanja, sunt ideale pentru obţinerea unui bronz rapid, intens și omogen. Pielea va fi catifelată și hidratată datorită Uleiului de Copaiba și Acai. De asemenea, poate fi aplicat după expunerea îndelungată la soare pentru a stabiliza și prelungi bronzul. Are efect de calmare și de refacere a pielii graţie Uleiului de Andiroba și Coacăze. Ideal pentru cei care doresc să dobândească un bronz rapid.

Consultă-ţi specialistul STUDIO 33 care dintre aceste produse ţi se potrivește mai bine.