Vineri, Iunie 14, 2024

Jessica

 

EXPERTUL UNGHIILOR NATURALE

Denumită „Prima Doamnă a Unghiilor” de către New York Times, Jessica Vartoughian, creatoarea brand-ului Jessica, este specialistul de top în îngrijirea unghiilor naturale pentru personalităţile şi celebritățile de la Hollywood.
În ultimii treizeci de ani, cunoştințele sale şi profunda înţelegere a diverselor tipuri şi stări ale unghiei au revoluţionat industria şi au schimbat modul în care sunt oferite serviciile de manichiură și pedichiură.

JESSICA a devenit brandul de unghii preferat pentru nume importante și celebre din întreaga lume.

Jessica Vartoughian s-a născut în România, într-o familie armeană. În anul 1962 a plecat în America unde în 1969 a fondat JESSICA Nail Clinic – primul salon din lume dedicat exclusiv îngrijirii unghiilor.
Salonul sau este frecventat atât de oameni de afaceri, cât și de avangardiști care dau tonul în modă și frumusețe, dar mai ales de celebrități, printre cele mai cunoscute fiind Nancy Reagan, Demi Moore, Drew Barrymore, Madonna, Julia Roberts, Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, dar și multe altele.

Filosofia unică de îngrijire a unghiilor adoptată de JESSICA se află în spatele fiecărui produs ce îi poartă semnătura. Toate lacurile de unghii JESSICA sunt eco-friendly, nu conțin substanţe precum formaldehidă, răşină formaldehidică, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamidă.

De-a lungul anilor, JESSICA a extins gama de produse, astăzi portofoliul său oferă soluții pentru toate nevoile unghiei: de la tratamente pentru însănătoșire până la produse de înfrumuseţare şi răsfăţ, pentru a obţine unghii frumoase şi sănătoase. Portofoliul JESSICA include peste 250 de lacuri de unghii, Tratamente complexe, Sistemul Phēnom și ZenSpa Pedicure, produse pentru îngrijirea mâinilor, corpului și cuticulelor.