20 Sep

Dermocell Expert

Aparatul DermoCell Expert din portofoliul Studio 33 este o provocare pentru chirugia estetica faciala si corporala deopotriva: este un echipament cu terapii complet non-agresive, cu rezultate vizibile instant. Echipamentul face parte din ultima generatie de sisteme profesionale de estetica care inglobeaza 5 terapii spectaculoase pentru remodelare corporala, drenaj limfatic, redefinirea siluetei, eliminarea totala a celulitei si lifting facial.

Dermocell Expert combina 3 tipuri de terapii :

 • Endermologie – terapie ce are la baza o tehnologie de remodelara corporala. Principiul de functionare este cel al masajului efectuat sub presiune - vacuum, ceea ce creste circulatia sangvina, a limfei si a numarului de fibroblaste, cu rol in stimularea productiei de colagen. 
 • Microdermoabraziune - terapie non-invaziva, nedureroasa ce utilizeaza dischete de unica folosinta cu pulbere de diamant industrial. Presupune un peeling mecanic ce elimina stratul exterior de celule moarte, pete,cicatrici acneice si riduri.
 • Dermoporeza - o forma alternativa de mezoterapie, fara ace, aplicata cu capete de tratament pentru corporal/facial, fiind extrem de eficient in introducerea transdermica a substantelor pentru tratarea pielii.
Tratament - soc anticelulitic
Spre deosebire de clasicele metode de vacuumare, noul echipament implica o revolutionara turbina axiala care atinge 35 lts/sec si o suctiune constanta de 180 mbar, producand un efect de unduire a tesutului. 
Capatul de tratament cu role mobile actioneaza linear si perpendicular pe epiderma, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie. Astfel se dezvolta o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a afecta negativ straturile superioare ale epidermei.
Miscarea rolelor produce un profund masaj anticelulitic, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sanguine si limfatice. DermoCell Expert trateaza cu succes toate formele si stadiile de celulita (inclusiv gradul IV - cel mai dificil de eliminat) si previne reaparitia in timp a celulitei.
Inovatia consta si in reducerea presiunii asupra epidermei, astfel eliminandu-se riscurile de aparitie de hematoame, rani, vanatai sau crestere a pragului de sensibilitate.
 • elimina celulita si adipozitatile localizate (remodelare corporala)
 • accelereaza procesul de ardere a grasimilor
 • elimina edemele si defibrozeaza tesuturile
 • imbunatateste elasticitatea epidermei
 • atenueaza senzatia de picioare grele (drenaj limfatic)
 • reda fermitatea si tonicitatea pielii (lifting facial)
Masaj transdermic la nivel facial:
Kitul facial contine 6 capete cu terminatii eloxate pentru a trata chiar si cele mai dificile zone ale fetei, cum ar fi comisurile gurii, zona ochilor sau zona nasului.
 • reda tenului luminozitatea si elasticitatea
 • imbunatateste microcirculatia locala si decongestioneaza tenul
 • stimuleaza productia de colagen si elastina pentru reintinerirea tenului
 • efect puternic anti-rid si de lifting facial
DermoLED
Creata cu tehnologie DermoHealth special pentru acest echipament, terapia DermoLED presupune existenta de diode emitatoare de lumina in fascicol focusat, cu mare stabilitate cromatica, grad ridicat de puritate a culorii si fara temperatura. Terapia se bazeaza pe biostimulare si modulare a activitatii celulare si actioneaza in sinergie cu masajul transdermic pentru a-i potenta efectele.
 
Microdermabraziune
Gratie dischetelor din pulbere de diamant, hipoalergenice, confera pielii un aspect catifelat, luminos. La nivel corporal "sterge" vergeturile si petele de pigment.
La nivel facial reintinereste tenul in timp record, rezultatele fiind vizibile de la prima sedinta. Presiunea negativa actioneaza simultan cu forta abraziva a dischetelor abrazive pentru a dubla eficienta exfolierii epidermei. Este cea mai sigura varianta de microdermabraziune, avand si acreditarea FDA (Food & Drugs Administration ) din USA.
 
Dermoporatie (mezoterapie virtuala)
Insereaza in straturile profunde ale dermei un cocktail de seruri, vitamine si substante care schimba dramatic infatisarea. Este un proces in doua faze, efectuate automat si simultan: electroporatie si electroforeza. In timp ce electroporatia mareste pana la 400 ori porii epidermei (ceea ce ii confera un grad ridicat de permeabilitate), electroforeza impinge ingredientele active din cocktailul cosmetic in straturile profunde ale pielii. Substantele ajung in proportie de 95% in profunzime, reconstruind pielea. Toate acestea FARA INJECTII. Rezultatele - de-a dreptul spectaculoase - variaza de la reducerea ridurilor si hiperpigmentarilor la nivel facial, pana la topirea celulitei, atenuarea vergeturilor si remodelare corporala.

Dermocell Expert este produs de renumita companie Body Health Group.