Joi, Aprilie 18, 2024

Cosmetica

Cosmetica profesionala !

In spatele frumusetii exista secrete. Daca in antichitate, femeile foloseau baile in lapte sau argila, in prezent descoperirile facute in laboratoare ne aduc cu pas mai aproape de perfectiune.
 
Un cosmetician profesionist  poate oferi tratamente individualizate pentru problemele cosmetice, specifice fetei sau corpului. In permanentul lor efort de a preveni sau atenua efectele imbatranirii, cosmeticienii de azi se folosesc de ultimele descoperiri in domeniu in materie de proceduri, aparatura sau produse de cosmetica.
Gratie evolutiei tehnologice, a descoperirilor din domeniul tratamentelor naturiste, dar si prin imbunatatirea pregatirii profesionale ale operatorilor din domeniu, cosmetica moderna a inregistrat progrese fantastice, facand pasi semnificativi catre acel concept de perfectiune pe care cu totii ni-l dorim.
Doar un cosmetician profesionist, bine pregatit, care beneficiaza de aportul unei aparaturi performante poate identifica corect tipul de problema cosmetica care ne afecteaza, cauzele acesteia si nu in ultimul rand sa recomande si sa execute corect un tratament cosmetic eficace, cu rezultate vizibile si de durata.
 
STUDIO 33 are specialisti atat in domeniul cosmeticii faciale cat si a celei corporale, care lucreaza cu unele dintre cele mai renumite si eficiente produse si aparate. 
Ne-am straduit ca salonul nostru sa corespunda din toate puntele de vedere celor mai exigente cereri in acest domeniu. Indiferent de natura problemei descoperite, pregatirea profesionala permanenta, experienta si atitudinea pozitiva a specialistilor nostri ne permite sa identificam solutia cosmetica potrivita pentru tenul sau corpul tau. Rezultatele vor fi placul tau !

Cosmetica pentru acasa !

Si pentru ca stim cat de important este sa continui acasa tratamentul cosmetic, dar mai ales pentru a mentine rezulatele benefice obtinute in salon, Studio 33 iti ofera o gama larga de produse profesionale de top, in alegerea carora te vor consilia specialistii nostri.