Marți, Mai 28, 2024

Manichiura si Pedichiura

 

Din cele mai vechi timpuri, atentia pentru unghii ingrijite a preocupat omenirea. Ingrijirea unghiilor nu inseamna doar simpla aplicare a unui lac! Mai mult, unghiile sunt unul dintre ambasadorii nostri. O manichiura si pedichiura corect facute fac dovada atentiei pe care ne-o acordam si reprezinta o carte de vizita. Este stiut si ca unghiile sunt o oglinda a unui corp sanatos.

A avea mereu o manichiura si pedichiura fara de repros trebuie sa fie o prioritate in viata oricaruia dintre noi! 

Tehnicile de manichiura si pedichiura, alaturi de produsele destinate lor, au evoluat, astfel incat in prezent putem vorbi de un concept integrat de “Health & Beauty” pentru unghii, maini si picioare deopotriva.  
Mai mult, odata cu evolutia conceptului de “beauty”, trend-urile se impun si in materie de manichiura-pedichiura. Se poarta anumite forme de unghii, anumite culori, diferite aplicatii. Femeile urmaresc cu interes revistele de specialitate sau intreaba specialistii din salon depre tendinte, astfel incat aspectul unghiilor sa nu faca nota discordanta la capitolul stil. 
De altfel, femeia moderna si mondena nu isi permite gafe vestimentare ori de hair styling, dar nici la capitolul manichiura si pedichiura. 
 
Detaliile fac diferenta! STUDIO 33 iti ofera acum pachete de frumusete destinate unghiilor, mainilor si picioarelor tale.
 
Astfel, poti opta pentru manichiura clasica, respectiv aplicarea unei oje pe intreaga suprafata a unghiei sau pentru stilul french - prin trasarea unei linii in general alba, orizontala, la capatul unghiei. Insa, cum trend-ul evolueaza, culoarea poate sa difere. 
Daca ai crezut ca notiunea de Spa se adreseaza doar corpului, ei bine noi iti dedicam un Spa pentru manechiura ta. Manichiura Spa reprezinta un tratament complex de ingrijire atat a unghiilor, cat si a pielii mainilor. Efectul unei sedinte de manichiura Spa este vizibil mai mult timp, pielea este mai elastica si catifelata, cresterea cuticulelor este mult incetinita si toate acestea printr-un ritual care le ofera mainilor odihna, relaxare si rasfat. Cei patru pasi pentru o manichiura Spa sunt: exfolierea, revitalizarea, reinnoirea stratului de lac si protectia.
Tratamentul cu parafina este un alt "must" pentru tine! La Studio 33, efectul obtinut prin tratamentul cu parafina este unul spectaculos, pielea avand un aspect placut, fin, fiind deosebit de catifelata. O sedinta de tratament cu parafina pentru maini si picioare este practic un proces cosmetic care contribuie la hidratarea profunda a pielii tratand pielea sensibila, crapata, intarita sau descuamata.
 
Cum o femeie trebuie sa fie mereu pregatita, chiar si sa treaca direct de la tinuta office, cu pantof inchis, la cea de cocktail cu sandale, pedichiura se impune! Indiferent de sezon, pedichiura, ingrijirea picioarelor este o actiune foarte importanta pentru fiecare dintre noi. Dincolo de estetica, la picioare e nevoie de o ingrijire mai speciala a unghiilor si a pielii, datorita expunerii in mediu umed si suprasolicitarii pielii, muschilor si oaselor, care pot provoca modificari - netratate, acestea devin cronice si dureroase.
La Studio 33 iti oferim si serviciul de pedichiura Spa. Pedichiura Spa este mai mult decat o simpla pedichiura ! Cand vorbim despre pedichiura Spa, vorbim despre un tratament complex de ingrijire a unghiilor si a pielii picioarelor, un adevarat rasfat si o excelenta modalitate de relaxare.
In plus, terapia Go Lightly de la Alessandro te va ajuta sa scapi de nedoritele calozitati din zona calcaielor sau a "podului" piciorului, aducand pielea la un stadiu de catifelare precum cel din copilarie,  toate acestea fara sa folosim vreo clipa periculoasele dispozitive cu lama pentru pedichiura.  
 
Asadar, Doamnelor, definitivarea frumusetii corporale nu este un proces incheiat fara atentia deosebita acordata menichiurii si pedichiurii. In plus, puteti oricand sa fiti si trend-setteri in acest domeniu, cu atat mai mult cu cat specialistii Studio 33 sunt la curent cu cele mai noi trend-uri in materie. Revistele de referinta din domeniu sunt la dispozitia echipei Studio 33, astfel ca puteti sa intrebati ce se mai poarta, cine poarta si sa testati, pentru a vedea daca vi se potriveste!

Unghiile sunt cartea de vizita a unei femei frumoase si ingrijite! 

 

PRETURI Mani-Pedi

Manichiura

• clasica -   70 lei
• french -   75 lei
• clasica cu oja semi - 110 lei
• french cu oja semi - 115 lei

Manichiura Spa

• cu oja clasica -   125 lei

Tratament cu parafina

• pentru maini - 75 lei
• pentru picioare - 75 lei

Pedichiura

• clasica -   95 lei
• french -  100 lei
• clasica cu oja semi - 140 lei
• french cu oja semi - 150 lei

Pedichiura Spa

• cu oja clasica - 150 lei

Aplicare oja

• clasica - 30 lei
• semipermanenta - 55 lei
• semi / Manichiura French - 60 lei
• semi / Pedichiura French - 60 lei

Scos oja semipermanenta

35 lei