Marți, Mai 28, 2024

Ce este OLAPLEX? 

OLAPLEX este un produs revoluționar destinat îngrijirii si protejării părului, inventat și dezvoltat de 2 reputați cercetători în domeniul chimiei din USA, folosit deja de cei mai celebrii stiliști la nivel internațional, acum și în portofoliul Studio 33.
OLAPLE este un tratament care reface structura firului de păr ( legăturile disulfurice) în urma “ agresiunii ” din timpul serviciilor cu acțiune chimică (vopsire, decolorare, permanent, aplicare keratină), mecanică (coafat) sau termică (uscat cu foehnul, ondulat cu placa) din salon.
Adăugat chiar în timpul procesului de decolorare sau vopsire, OLAPLEX ne eliberează de teama părului deteriorat, devenind astfel produsul ideal pentru îngrijirea părului tău, oferindu-i integritate, forță, regenerându-i structura .
Cu fiecare aplicare de OLAPLEX, părul va deveni mai mătăsos, mai strălucitor, mult mai puternic și mai rezistent.
Este un produs profesional care se aplică în 3 pași diferiți, 2 dintre ei exclusiv în salon, iar cel de-al 3-lea ca tratament pentru acasă, dar numai dacă ați parcurs deja primii 2 pași în salon.

Impinge limitele cu OLAPLEX, fără a compromite integritatea firului de păr 

Cu ajutorul tratamentului OLAPLEX, poți face o schimbare radicală a culorii părului, fără ca acesta să aibă de suferit.
Specto 
Este bine știut cat de agresivă este decolorarea părului pentru a putea ajunge la un ton de blond perfect. Acum acest lucru este posibil, cu ajutorul OLAPLEX, fără a mai compromite integritatea firului de păr, oferindu-i integritate, forță și regenerând structura acestuia.
Practic nu vei mai concepe o vizită la coafor fără OLAPLEX.

De ce OLAPLEX ?

Este un tratament rapid si ușor, având ca rezultat un păr sănătos, moale și ușor de stilizat.
Este un tratament ce funcționează pe toate tipurile de păr.
Se poate aplica la rădăcina părului sau pe toată lungimea firului de păr.
Este un produs eco-frendly, ce nu conține silicon sau uleiuri, aldehyde, parabeni, gluten și nu a folosit animale pentru teste.

Ai grijă de părul tău cu tratamentul revoluționar OLAPLEX!