Joi, Aprilie 18, 2024

 

Kerastase - ritual de infrumusetare

Kérastase reprezinta un produs exceptional de lux de ingrijire a parului, stabilind noi standarde pentru produsele de ingrijire profesionala a parului distribuite in saloane selecte.
Parul fiecaruia dintre D-voastra este analizat in detaliu, intregul proces transformamdu-se intr-un ritual de infrumusetare si stare de bine.
 
Femeile din ziua de azi au asteptari mult mai mari cu privire la calitatea serviciilor. In prezent, multe femei aspira la cele mai recente produse de lux, iar pentru multe dintre acestea, acest lucru inseamna tratamentul la salon cu produsele Kérastase - un moment relaxant, cand frumusetea si starea de bine se reunesc pentru a crea o armonie perfecta.  
Kérastase este un produs care impleteste clasicul cu modernul, indraznet, dar nu provocator, este aspirational, fara a fi inaccesibil.
Incepand cu 1964, L'Oréal Advanced Research a selectat tehnologia cea mai avansata destinata Colectiei Kérastase. 
Produsele Kérastase sunt formule unice si de avangarda care contin ingrediente inovatoare. Femeile aspira la Kérastase ca fiind cel mai bun si cel mai recent produs de ingrijire si de infrumusetare a parului.
 
Vandute doar in cele mai prestigioase saloane, puterea produselor Kérastase se regaseste in mainile experte ale stilistilor. 
Un stilist consultant Kérastase va selecta programul din salon care este cel mai adecvat tipului dumneavoastra de par si va va recomanda un program personalizat de ingrijire a parului acasa. Stilistul stie cum sa creeze o experienta relaxanta in salon cu ajutorul Kérastase. Colectia Kérastase din portofoliul Studio 33 include produse destinate doar utilizarii profesionale.

Kérastase stie ca fiecare femeie este unica. 

Avand la dispozitie linii de produse destinate tuturor tipurilor de par, fiecare femeie poate beneficia de un program de infrumusetare personalizat, realizat de propriul consultant special instruit in utilizarea Kérastase.
 
Chnologiste - gama premium, aceasta detoxifica / purifica scalpul și fibra capilara. Activează si stimuleaza scalpul pentru a creste eficacitatea ingredientelor. Multiplica efectele tratamentelor ulterioare.

Discipline - pentru un par rebel si greu de aranjat. Ofera un par disciplinat, neted si fluid, pentru o miscare ideala, un par matasos si suplu la atingere.

Resistance - gama pentru reconstructia parului slabit si deteriorat.

Reflection - gama pentru o ingrijire personalizata pentru mentinerea culorii, placand de la premisa ca parul colorat este mai sensibil la agresiunile care ii deteriorează cuticula si degradeaza culoarea.

FUSIO-DOSE™ - transforma instant fibra capilara printr-o ingrijire personalizata. 

Nutritive - gama pentru ingrijirea si hranirea parului uscat si foarte uscat.

Cristalliste - un program de redare in 3 pasi a luminozitatii parului lung, afectat de excesul de sebum, dezechilibre hormonale sau poluare. 

Densifique - gama pentru restabilirea densitatii si grosimii firelor de par.

Specifique - gama conceputa pentru tratarea subtierii si caderii parului expus stresului oxidativ. Stimuleaza cresterea unor fire de par noi si puternice.