Sâmbătă, Iunie 15, 2024


Gerovital - marca Ana Aslan

Cu o traditie de 120 de ani, FARMEC este brandul romanesc care inglobeaza si gama pentru cosmetica faciala GEROVITAL. Recunoscuta la nivel mondial, datorita medicului ANA ASLAN, marca ofera produse de inalta calitate.

Gerovital H3 este unul dintre cele mai cunoscute branduri românesti, alaturi de numele Anei Aslan, cea de la care porneste povestea Gerovitalului si care a infiintat primul institut de geriatrie din lume.
Organizatia Mondiala a Sanatatii a recomandat ulterior modul de organizare a institutului pentru toate institutele similare, din intreaga lume.
Prin actiunea sa, complexul anti-imbatranire GH3, continand Acid Hialuronic, extract de castraveti și Vitamina E, aduce pielea matura cat mai aproape de modul de functionare al pielii tinere.

Gerovital H3

Farmec a facut din Gerovital H3 o adevarata marca de succes, pe care o detine si astazi in portofoliu, intr-o formula reinnoita. Cremele Gerovital H3 sunt printre putinele produse 100% romanesti care si-au pastrat notorietatea, fiind exportate, in numar mare, in tari din Europa, Asia şi America de Nord. Gama are efecte asupra pielii imbatranite, dar si asupra pielii care nu a imbatranit inca si vrea sa se mentina tanara.

La mai bine de o jumătate de secol de la realizarea sa, Gerovital ramane in continuare o marca de referinta in lupta anti-aging, un produs reinventat, care se adapteaza vremurilor, dar pastreaza in semnatura olografa a Anei Aslan un aer de traditie si valoare - acum si la Studio 33.