Sâmbătă, Iunie 15, 2024

Pressofast Dermeo

Pressofast Dermeo este un aparat pneumatic pentru drenaj limfatic, cu modulator de presiune automat, complet configurabil.

Cum functioneaza Pressofast Dermeo ?

Utilizeaza un set de accesorii (cizme, mansete, curea) dotate cu compartimente pneumatice etanse care se umplu cu aer in mai multe etape creand un val de presiune pe zona tratata. Se produc in acest fel usoare "palpitatii" mecanice pe zona tratata. Spre exemplu, compartimentele prezente in cizme se umplu secvential, in asa fel incat odata ce presiunea din primul compartiment a atins nivelul programat de Pressofast, incepe sa creasca presiune din al doilea compartiment. Diferenta de presiune dintre cele 2 compartimente face ca limfa sa migreze dinspre compartimentul cu presiune mare catre compartimentul cu presiune mai mica. In mod similar si celelalte compartimente vor fi umplute cu aer, miscand limfa catre directia dorita, de aici si denumirea de drenaj limfatic a tratamentului.Aplicatiile Pressofast Dermeo sunt multiple, dar prin migratia lichidului limfatic din picioare catre ganglionii limfactici se reduce senzatia de picioare grele si retentia de apa in tesuturi, se elimina eficient toxinele si se regleaza circulatia sangvina, cu efecte imediate si de lunga durata asupra celulitei si remodelarea siluetei.

INSA, este foarte important unde si cum ti se face drenajul limfatic ! 
Atentie: Dacă nu este realizat de catre personal specializat sau cu ajutorul unor aparate performante, acest tip de masaj iti poate afecta sanatatea! 
De aceea la Studio 33 , presodrenajul limfatic este realizat doar de catre personal specializat, cu calificare in fizioterapie, kinetoterapie si tehnici specifice masajului.
 
Se recomanda sa fie folosit in combinatie cu alte tratamente ca electrostimularea, criolipoliza, masaj anticelulitic, sau cel transdermic, detoxifierea si impachetarile in termocuverta.
 
Exista si cateva contraindicatii :
  • sarcina
  • hipertensiune arteriala
  • afectiuni cardiace sau maligne

Un echipament produs de compania DERMEO, Franta.