Sâmbătă, Iunie 15, 2024

OxyGeneo

Aparatul OxyGeneo din portofoliul Studio33 se bazeaza pe un concept unic, revolutionar, care utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. Este singura tehnologie care desfasoara simultan trei actiuni vitale:

  • curatare si exfoliere eficienta
  • oxigenare naturala, din interior, a pielii
  • infuzie de nutrienti activi in epiderma

Tehnologia OxyGeneo simuleaza efectele izvoarelor calde si iti aduce puterea de vindecare hranitoare si regeneratoare a naturii prin declansarea unei reactii in corp care directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand o absorbtie optima de nutrienti regeneranti.Tratamentul facial este placut, dureaza doar 15 minute si este compatibil cu orice tip de piele. Rezultatele sunt absolut remarcabile chiar dupa prima sesiune de tratament - culoarea pielii se uniformizeaza, ridurile fine sunt ameliorate, marimea porilor este redusa, iar per total tenul este regenerat, capatand un aspect mai ferm, mai neted si mai luminos.

Cum functioneaza OxyGeneo ?

Efectul de oxigenare este creat atunci cand elementul unic Capsugen si gelul bogat in nutrienti intra in contact unul cu altul pe suprafata pielii. Se produc astfel un numar mare de bule bogate in dioxid de carbon, care se elibereaza delicat pe suprafata pielii. Acest mediu bogat in dioxid de carbon (CO2) induce efectul BOHR, prin care corpul tau genereaza o serie de reactii :
  • trimite sange bogat in oxigen in zona respectiva
  • creste fluxul capilarelor 
  • creste metabolismul celulelor pielii
OxyGeneo initiaza prin procesul de oxigenare o curatire rapida, o exfoliere eficienta a stratului exterior al pielii si o infuzie de nutrienti activi in epiderma.
Aparatul este dotat cu o platforma smarttouch ce inglobeaza o aplicatie speciala dedicata managementului tipurilor de tratament. Cu ajutorul acestei aplicatii se pot face recomandari legate de tipul de tratament potrivit tipului de ten, de numarul de tratamente necesare precum si de frecventa acestora.

OxyGeneo este un produs al companiei Pollogen din Israel.

Pollogen Ltd. este lider global pe piata esteticii, oferind profesionistilor din peste 60 de tari o gama variata de solutii estetice avansate pentru a servi in modul cel mai bun clientii sai. Pollogen ofera o linie completa de platforme de tratamente de conturare anti-imbatranire pentru fata si corp dovedite clinic, sigure, eficiente si ne-invazive pentru o gama larga de aplicatii estetice, inclusiv reducerea circumferintei, reducerea celulitei si intinderea pielii.