Joi, Septembrie 21, 2023

Mezoterapie

Aparatul de mezoterapie MesoHealth din portofoliul Studio 33 este un echipament ce permite impregnarea direct in tesut a unor mici cantitati de ingrediente active cu rol remodelator si de incetinire a procesului natural de imbatranire a pielii.

Mezoterapie - terapie fara ace, fara injectii si fara durere

Aparatul de mezoterapie combina 2 proceduri distincte, electroporeza si electroforeza pentru a face ca substantele active sa penetreze epiderma si sa fie absorbite de celule.
  • Electroporeza consta in aplicarea unor impulsuri electrice scurte care maresc de pana la 400 de ori porii epidermei crescand astfel permeabilitatea cutanata,
  • prin electroforeza se imping ingredientele respective din cocktailul cosmetic,in straturile profunde ale dermei.

Indicatii ale tratamentului cu mezoterapie

Mezoterapia este folosita in lipoliza in scopul indepartarii depozitelor localizate de grasime, pentru indepartarea celulitei, in remodelarea corporala, in terapia excesului corporal sau ponderal, pentru revitalizarea, energizarea si reintinerirea tenului. De altfel, aceasta tehnica este benefica in terapia ridurilor, a pielii flasce, devitalizate, in cazul lipoamelor, alopeciei, a vergeturilor etc. Mezoterapia reduce durerile nevralgice, mialgice si articulare, precum cele dupa intinderi musculare sau entorse.
 
Un produs al companiei ROWE.