Joi, Septembrie 21, 2023

LPG Cellu M6 Endermolab

Echipament de ultima generatie al renumitei companii franceze LPG Cellu M6 Endermolab combina 2 tehnici – LIPOMASAJ si ENDERMOLIFT - pentru tratamente corporale, respectiv faciale de inalta precizie.

LPG Cellu M6 Endermolab - stimulare celulara mecanica

Aparat complex, LPG Cellu M6 Endermolab are la baza tehnologia revolutionara de STIMULARE CELULARA MECANICA, patentata de LPG acum 30 de ani , care se bucura de o bine-meritata notorietate printre specialistii in estetica corporala, profesionisti in anti-aging si milioane de femei si barbati care au ales aceasta procedura NATURALA a mecano-stimularii celulare.
Staruri internationale si atleti de top au ales tehnologia LPG ducand faima brandului mai departe. Se estimeaza ca peste 200 000 de mii de tratamente au loc zilnic in cele 40.000 de centre LPG din intreaga lume.
 
Acest adevarat laborator ENDERMOLOGIE, LPG Cellu M6 Endermolab combina eficienta si confortul pentru a obtine rezultate care nu au mai fost atinse vreodata. 
Design-ul unic, cu un pat premium de piele alba, display tactil color, ergonomic cu rotire la 180 de grade, aplicatori personalizati pentru fiecare tip de tratament corporal sau facial, fac din acest echipament cel mai avansat model din gama LPG, dand posibilitatea selectarii asistate de computer a celei mai bune solutii de tratatament personalizat pe nevoile Clientului.
 
Spre deosebire de modelele anterioare, protocoalele de tratament presetate in computerul LPG Cellu M6 Endermolab monitorizeaza fiecare etapa a sesiunilor de lucru, ghidand in permanenta operatorul, ajutandu-l sa respecte intocmai durata tratamentului precum si tipul de manevrelor cerute de procedura selectata – toate acestea pentru garantia unor rezultate vizibile rapid si de durata.
Mai mult, clientii pot urmari ei insisi derularea fiecarei etape a tratamentului direct pe ecranul color.

Cum functioneza LPG Cellu M6 Endermolab ?

Prin cele 2 functii incorporate – LIPOMASAJ si ENDERMOLIFT – LPG Cellu M6 Endermolab actioneaza la suprafata tesutului cutanat declansand lipoliza la nivel celular - procesul de ardere a grasimilor, precum si productia de colagen si elastina din fibroblasti.
 
In cazul tratamentelor corporale, prin functia de LIPOMASAJ, aparatul LPG combina aspiratia generata de un sistem de pompe de vacuum cu masajul profund realizat prin 2 role motorizate independent, In functie de scopul tratamentului, rolele pot descrie mai multe miscari :
 • roll-in : pentru tratamentele de slabire, actionand asupra grasimii din profunzime si celulitei fibroase
 • roll-out : pentru fermitate, stimuleaza fibroblastele, intarind reteaua de colagen si elastina
 • roll-up : pentru tratamentele de remodelare, actionand asupra grasimii depuse neuniform,eliminand aspectul de coaja de portocala al pielii
Manevre variate sunt realizate cu aplicatori specializati pe zonele cu probleme: coapse, fese, abdomen, solduri, gambe, brate, spate, practic pe tot corpul. Terapeutul LPG personalizeaza tratamentul concentrandu-se pe zonele tinta, pentru reducerea celulitei si scaderea in circumferinte. Activarea mecanica a lipolizei stimuleaza adipocitele ( celulele grase) in sensul eliminarii treptate a grasimilor localizate si reducerea celulitei. Efectul va fi unul de slabire, sculptare, fermitate si netezire.

Tehnica LPG elimina grasimile profunde rezistente la dieta si la sport.

LPG actioneaza totodata si asupra asupra tesuturilor fetei ca un maseur profesionist folosind tehnologia de LIFT MASAJ care stimuleaza producerea naturala de colagen si elastina, pentru o intinerire vizibila a fetei si bustului. Aparatul este dotat cu capete de tratament echipate cu clapete (flaps-uri) care stimuleaza derma, miscandu-se la intensitati controlabile si variabile in functie de categoria de probleme pe care terapeutul hotareste sa le inlature.Actiunea LPG lift-masaj implica o gimnastica a fetei timp de 30 de minute, cat dureaza o sedinta de lifting facial nonchirurgical.
Micropulsatiile tridimensionale combinate cu efectul de aspiratie, redau elasticitatea si fermitatea tenului si stimuleaza secretia instantanee de colagen si elastina rezolvand probleme specifice fetei si bustului:
 • riduri din zona fruntii, gatului si bustului ;
 • riduri din jurul ochilor si buzelor ;
 • cearcane, pungi, lipsa luminozitatii in jurul ochilor ;
 • pierderea elasticitatii si fermitatii pielii ;
 • barbia dubla ;

In esenta tehnologia inglobata in LPG Cellu M6 Endermolab este una absolut nedureroasa, cu efect relaxant, indiferent ca vorbim de tratamentele corporale sau de cele faciale.

Exista si o serie de contraindicatii ale utilizarii acestui tip de aparat, motiv pentru care este foarte importanta o discutie aprofundata cu terapeutul in faza preliminara, cea de analiza :

 • hipertensiune ;
 • boli ale pielii, alergii ; 
 • boli infectioase progresive, diabet, cancer, hernie ;
 • vene varicoase (se aplica tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele), flebita, tromboza ;
 • sarcina ;
 • tratament cu medicamente anticoagulante, cu cortizon ;
 • proteze metalice
 

 

More in this category: « Radiofrecventa tripolara Cooltech »