Sâmbătă, Iunie 15, 2024

Cooltech

Aparat de ultima generatie, Cooltech aplica racirea intr-un mod controlat si eficient, in cadrul tratamentelor de remodelare corporala. 

Criolipoliza Cooltech - solutia pentru grasimea localizata!

Criolipoliza este procesul prin care se combat efectele nedorite ale obezitatii localizate, indepartand surplusul de tesut adipos. 
Cooltech este singurul aparat de criolipoliza care are capacitatea de a raci treptat tesutul pana la - 8 grade Celsius, in mai putin de 1 min, reducand disconfortul din timpul tratamentului - toate celelalte aparate racesc pana la max - 3 grade Celsius, intr-un interval de 10 min.
Aparatul are o interfata intuitiva care faciliteaza o programare profesionala pentru fiecare tratament.
In plus permite folosirea concomitent a 2 aplicatori, optimizand durata de tratament si obtinerea unui rezultat extraordinar intr-un timp scurt - "minus 5 cm in circumferinta in mai putin de 4 saptamani" !

Cum functioneaza Cooltech ?

Aplicatorul Cooltech generează un efect de vacuum prin suctiunea tesutului adipos. Tesutul astfel fixat este izolat, ceea ce protejeaza restul tesutului si fibrele de colagen.
Efectul de vacuum scade circulatia sangelui in zona vizata, ceea ce asigura o racire mai precisa si controlata in zona vizata.
Tesutul adipos intra in contact cu placile de racire ale aplicatorului. Aceste placi genereaza efectul de racire pana la temperatura programata. Pentru protectia pielii, a fibrelor de colagen si a tesuturilor adiacente zonei de tratament se folosesc niste membrane speciale, impregnate cu gel antigel, in afara de rolul de protectie, aceste avand si rol de hidratare pe tot parcursul tratamentului.
Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.
 
Fiecare dintre noi avem un numar finit de celule adipoase, pe care le capatam inca de la nastere. Un adipocit contine apa, glicerol si pana la 5 tipuri diferite de acizi grasi, Cooltech fiind singurul aparat capabil sa distruga prin procesul de criolipoliza 4 dintre cei cinci, cel de-al cincilea putand fi eliberat abia la - 43 grade Celsius, o temperatura mult prea scazuta pentru integritatea tesuturilor. 
 
Este foarte important ca terapeutul care foloseste acest tip de echipament sa fie instruit si calificat.
De aceea la Studio 33 , tratamentul cu criolipoliza este realizat doar de catre personal specializat, cu calificare in fizioterapie, kinetoterapie si cunostinte temeinice de biologie a corpului uman.
Fiecare din specialistii Studio 33 a primit in acest sens si o atestare externa din partea Beauty Med, unicul importator al aparatelor Cooltech.

Cooltech este un echipament al companiei Cocoon Medical, Spania.

More in this category: « LPG Cellu M6 Endermolab Detox Spa »