Sâmbătă, Iunie 15, 2024

Coafor

Zona de coafor a STUDIO 33 este destinata atat doamnelor, cat si domnilor.

De la consiliere personalizata pentru alegerea tipului de tunsoare potrivit si pana la styling, specialistii din echipa noastra ofera solutia ideala pentru fiecare Client.
Si pentru ca nu doar stilistii nostri trebuie sa fie informati, te tinem la curent cu cele mai noi stiri din domeniu. In salon, ai la dispozitie prestigioasele publicatii “Hair” si “Hairdressers Journal International”.

  • Revista “Hair”, editata in Marea Britanie, ofera informatii despre ultimele tehnici de tuns, stiluri si alte stiri din domeniul beauty hair. Vei gasi aici galerii foto unde poti vedea trend-urile in materie de vopsit, tunsori sau de coafuri.
  • Revista americana “Hairdressers Journal International” este ghidul profesional al hair stylist-ului. Aici se gaseste tot ceea ce este nou in lume materie de ingrijire par. Mai mult, aceasta contine sfaturi oferite de la nume de top in domeniu.
Va puteti inspira intodeauna din aceste reviste , iar noi vom realiza exact coafura pe care o doriti.

De ce mergem la coafor ?

De ce apelam la un coafor ? Am putea spune că obiectul coafurii este parul, ingrijirea, aranjarea lui. Dar coafura inseamnă mult mai mult de atat, este o meserie complexa ce tine de sfera esteticului. Alaturi de machiaj, sau design vestimentar, aceasta se ocupă de fapt de tot ceea ce inseamna conceptul de  “frumuseţe”. În feminitatea unei femei, spre exemplu, un rol foarte important este jucat de par. De cate ori nu ne-a atras atenţia o coafura deosebita sau un par sanatos, ori un permanent sau tratament cu keratina bine facut ? Este adevarat ca putem incerca si singuri sa realizam o coafura, dar, de cele mai multe ori, aceasta nu va arata la fel de bine si nu va rezista suficient de mult precum cea realizata de profesionistii de la Studio33. Acum nu mai trebuie sa va faceti probleme de aspectul parului. Ne vom ocupa noi de tot ce inseamna conceptul de coafor astfel incat imaginea Dumneavoastra sa fie intodeauna  stralucitoare si in pas cu moda.

In plus, la sfarsitul unei vizite la coafor, specialistii Studio 33 te vor consilia in legatura cu achizitionarea produselor care te vor ajuta sa iti mentii coafura impecabila si parul sanatos chiar si dupa ce ai trecut dincolo de pragul salonului nostru.