Marți, Mai 28, 2024

Coafat

Fire asezate intr-o forma de invidiat, look parca desprins din filele revistelor, cu alte cuvinte un par coafat.
Notiunea aceasta nu mai este demult asimilata doar unor evenimente speciale precum nunti sau botezuri. In vremurile actuale, femeile acorda o atentie deosebita modului in care isi aranjeaza zilnic parul. Un coafat cu bucle, un coafat din perie, un coafat rebel, indiferent de momentul zilei si de locatia catre care te indrepti, parul tau trebuie sa arate fabulos in orice moment!
 
Sunt multe femei care fie nu au timp, fie nu au talent pentru a-si aranja parul singure, in fiecare dimineata. De aceea, specialistii STUDIO 33 au solutia. Un coafat aplicat pe un par pregatit in prealabil (tratat cu tratamente profesionale, tuns corespunzator, vopsit cu produse profesionale) se va mentine si te va ajuta ca, pana la urmatoarea vizita la salon, sa pari recent iesita pe usa Studio 33!
 
Nu conteaza ca vrei un coafat pentru stilul zilnic de la birou, unul pentru o seara de cocktail sau un eveniment special! Specialistii STUDIO 33 au solutia pentru ca look-ul tau sa fie cel pe care il doresti.
Mai mult, daca te pregatesti sa traiesti cel mai frumos moment din viata ta – NUNTA, apeleaza la experienta personalului nostru. Te consiliem asupra tipului de coafura, realizam proba, gandim totul in acord cu visul tau.

Un coafat adecvat te scoate din anonimat!

Iata cateva stiluri de coafat pe care ti le pot realiza specialistii salonului:

  • Coafat office: presupune aranjarea parului intr-o forma practica, comoda si usor de realizat.
  • Coafat de ocazie: este cel mai intalnit tip de coafura pentru eveniment; depinde de lungimea parului, forma fetei si de personalitatea femeii.
  • Impletituri: sunt in voga si pot fi realizate in zeci de moduri.
  • Coafat cu placa: fie ca vrei parul intins “la dunga” sau visezi la bucle lejere, acest gen de aranjare a parului este solutia.
  • Coafat cu peria: da o forma boema parului, conferindu-i un aspect natural. Se pot construi si bucle lejere.
  • Coc - probabil cea mai potrivita forma de coafat pentru ocazii speciale ( nunti, botezuri) 
  • Mai amintim si coafat creponat, romantic, afro, retro
De altfel, orice ai visa noi putem realiza. In coafat doar imaginatia este limita. In functie de stilul si personalitatea ta, modul in care iti vei aranja parul te va face cu siguranta sa iesi din anonimat. Chiar si un coafat simplu, precum cel de tip office, daca este realizat bine va face diferenta dintre tine si restul. 
 
Insa, sa nu uitam ca orice coafura reusita depinde si de aspectul si gradul de sanatate ale parului. Cu cat iti doresti un coafat mai des, cu atat grija fata de firele de par trebuie sa fie la un nivel ridicat. Odata ce apelezi la stilistii nostri pentru un aranjament capilar, accepta si consilierea vis-à-vis de tratamentele pentru par. Daca vrei ca parul sa iti arate precum cel al divelor de la Hollywood, atunci "be smart" si opteaza pentru o gama completa de ingrijire profesionala.
Nu uita ca un par sanatos are nevoie si de un tuns periodic, care sa il ajute sa creasca fara fire despicate.Un par cu luciu natural necesita tratamente.

Un coafat rezistent depinde de toate acestea!

 

PRETURI Coafat

Par Scurt

45 lei

Par Mediu

70 lei

Par Lung

75 lei

Par Mediu cu placa/clips

75 lei

Par Lung cu placa/clips

85 lei

Par Extralung cu uscator

90 lei

Par Extralung cu placa/clips

100 lei

Coafat Special cu Fixativ/Agrafe

200 lei

Coafat Mireasa

• proba mireasa - 150 lei
• coafat cu fixativ/agrafe - 350 lei